Seguidores

sábado, 1 de mayo de 2010

PRIMAVERA COMPLETA




No sé cómo se llaman en otros sitios pero aquí hay panaderías que las venden bien ya rellenas o el pan solo para que tu lo rellenes y lo llaman primavera.
Ingredientes:
para el pan:
300 ml de leche
40 gr de mantequilla
375 gr de harina de fuerza
1 pellizco de sal
2 pellizco de azúcar
un sobre de levadura de panadería


Yo he puesto todos los ingredientes en la panificadora, programa amasado y levado. Después he puesto la masa en un molde y la he vuelto a dejar a levar un par de horas. Pasado el tiempo poner en el horne previamente pre calentado y con un recipiente de agua debajo a 200º.
Una vez frio abrir por la mitad y rellenar, esta vez ha sido con tomate, lechuga, tortilla de patatas, jamón dulce y queso.






4 comentarios:

  1. No havia sentit mai aquest nom per uns panets... Semblen una mica els panets d'hamburguesa, oi? Tenen una pinta deliciosa, flonjosos i esponjosos...

    ResponderEliminar
  2. Sí, jo el faig com el pá de motlle solament que aquest el faig rodò i l´altre és allargat, jejej.
    Lo del nom la veritat és que no sé d´on vé, jo sé que el venen per aquí a Tarragona, amb aquest nom, normalment en les fleques ja farcits i un dia el vaig buscar per internet i no vaig trobar res que s´assembli amb aquest nom, segurament algú va començar a dir-li primavera perque com va molt bé per excursions o sortides, és va quedar amb el nom,jejje, la veritat no tinc ni idea però està molt bó.

    ResponderEliminar
  3. Em semblen uns panets ideals, tan flonjos, tan bons. Com que no és fàcil baixar a Tarragona, prenem la teva recepta, d'aquesta manera tindrem la primavera amb nosaltres. Molts petons.

    ResponderEliminar
  4. Gràcies cuina vermella, a veure si us agrada. Ah! la vostra pàgina m´ha encantat, és una canya.

    ResponderEliminar