No sé cómo se llaman en otros sitios pero aquí hay panaderías que las venden bien ya rellenas o el pan solo para que tu lo rellenes y lo llaman primavera.
Ingredientes:
para el pan:
300 ml de leche
40 gr de mantequilla
375 gr de harina de fuerza
1 pellizco de sal
2 pellizco de azúcar
un sobre de levadura de panadería
Yo he puesto todos los ingredientes en la panificadora, programa amasado y levado. Después he puesto la masa en un molde y la he vuelto a dejar a levar un par de horas. Pasado el tiempo poner en el horne previamente pre calentado y con un recipiente de agua debajo a 200º.
Una vez frio abrir por la mitad y rellenar, esta vez ha sido con tomate, lechuga, tortilla de patatas, jamón dulce y queso.
No havia sentit mai aquest nom per uns panets... Semblen una mica els panets d'hamburguesa, oi? Tenen una pinta deliciosa, flonjosos i esponjosos...
ResponderEliminarSí, jo el faig com el pá de motlle solament que aquest el faig rodò i l´altre és allargat, jejej.
ResponderEliminarLo del nom la veritat és que no sé d´on vé, jo sé que el venen per aquí a Tarragona, amb aquest nom, normalment en les fleques ja farcits i un dia el vaig buscar per internet i no vaig trobar res que s´assembli amb aquest nom, segurament algú va començar a dir-li primavera perque com va molt bé per excursions o sortides, és va quedar amb el nom,jejje, la veritat no tinc ni idea però està molt bó.
Em semblen uns panets ideals, tan flonjos, tan bons. Com que no és fàcil baixar a Tarragona, prenem la teva recepta, d'aquesta manera tindrem la primavera amb nosaltres. Molts petons.
ResponderEliminarGràcies cuina vermella, a veure si us agrada. Ah! la vostra pàgina m´ha encantat, és una canya.
ResponderEliminar